09 januari 2013

En sån jävla miss!

Kan jag ju lugnt konstatera att det blev. Idag så kom jag på att jag skulle nog skrivit teorin för körkortet men det visade sig istället att jag skulle gjort detta igår. Tokig på mig själv så ringde jag trafikskolan och berättade min klantighet och hon lovade att kolla upp nya tider till mig. Hon ringde efter en kvart och gav mig nya tider och dessa var mycket bättre än dom jag fick tidigare. Det är bara två dagar mellan teori och körning mot förut då det var 10 dagar och sen är det tidigare också. Blev så bra alltså fast jag får ju betala den missade lektionen vilket jag kunde klarat mig utan.
Nu har vardagen infunnit sig igen och allt knallar på somm det ska. Är på fontänhuset, åker hem, sover och så börjar det om igen.
Uppkörningen sker om ett par dagar och jag är skitnervös redan, typ 10 min efter jag fått nya tider. Jag har min teoribok med mig och jag har pluggat lite halvhjärtat men från idag så får det bli till att springa till körskolan och köra teorin på datorn där.
Så snart mina vänner så har jag uppfyllt alla mål jag satte under 2008 och det känns gött. Tänker ta en liten välförtjänt "semester" i några veckor innan jag sätter upp nya mål. När jag fått körkortet i min hand så kommer jag aldrig mer att släppa taget om det för det har varit plågsamt att vara utan, tro mig.
Lajter!

4 kommentarer:

 1. Jadu Johnny.... man förstår din frustration verkligen och dom borde köra med raka rör mot dig. Men... du är en missbrukarpersonlighet och bara för du bytt tjack mot alkohol..är ju rätt ointressant för sjukvården. Jag kan en hel del om de där värdena då jag varit i den cirkusen själv och dina motsvarar en vinare dagligen under minst fyra veckor för att uppnå.De var ännu lägre förut, och de handlar inte om enstaka stora intag utan en kontinuitet. De är verkligen en varningsklocka för de som skriver ut legalt knark. Och missminner jag mig inte helt så va du ju i höstas förbannad för någon hade påpekat det... Kontentan blir ju att de är ditt ansvar och hålla dig inom ramarna och inte skylla på alla andra! Kämpa på Johnny för efter allt tid man följt dig på denna underbara blogg...så vore de synd om du föll igenom pga brist på egen självinsikt.

  SvaraRadera
 2. Tack ska jag börja med att skriva.
  Jag vet att jag drack en del i somras för det är ett av dom proverna som dom nu agerar efter. September-provet, det prov som ändå är godkänt för körkortet. Dom läkare jag haft sedan dess,(blir den tredje nu) har inte haft någon åsikt om det här. Den nya läkaren verkar agera på nåt som inte finns för varningstecknet är vid 1,9 att det är då det ska ifrågasättas. Nu är det vinter och jag dricker inte varje helg, eller ens varje dag utan det har gått ett par veckor mellan gångerna. Men visst, jag tar till mig av det du skriver och jag kan med all säkerhet ändra mina vanor ytterligare. Fram igenom kommer det nog att klarna för dom allra flesta hur det blir. Ha det gött!

  SvaraRadera
 3. Där visar du den självinsikten som kommer göra att du fortsätter vara en framgång, en av de få som kliver ur efter ett nästan livslångt missbruk/bruk/trauma!
  Vi är inte många som gör de, men vi inspirerar mängder av folk...och ger föräldrar/syskon hopp!
  Om man vetat de för femton år sedan när vi choka om allt på borgmästar...
  Lev väl och sluta aldrig jobba framåt, för jag använder dig(anonymt) som exempel i mitt arbete idag..då de är lättare än använda sig själv!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jasså, det låter trevligt i mina öron. Tack!

  SvaraRadera

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter