26 september 2012

Rivstart på veckan.

Men tyvärr så stannade min hjärna precis.........hade en massa jag skulle skriva......om jag bara kom ihåg det.
På rsmh så är det i alla fall full ös. Renoveringen har inte riktigt kommit igång än då vi haft fullt upp med den administrativa biten.
Jag har fått hjälp att hitta en fond där jag ska söka pengar till mitt körkort från som ser riktigt bra ut. Läste lite snabbt att dom helst såg att man skrev kort och konsist då dom hade fått in en ansökan på 64 sidor och i och med att den totala mängden sidor uppskattas till 80000 så då förstår man varför.
Så det ska jag syssla med lite under dagen.
Nu stack polaren iväg så jag är helt solo på rsmh vilket känns riktigt skönt. Han och flickvännen (?) har efter bara några dagars förhållande fått ihop till en såpopera med halvhög dramatik.
Jag minns hur jag haft det och det är svårt att komma med råd, nej, det är lätt att komma med råd utifrån åskådarposition som jag har det största problemet är att ingen lyssnar på varandra. Jag är totalt övertygad om att man fick två öron och en mun av ett enda skäl- Lyssna mer än man pratar.
Intressant ändå är att se hur tid har gett mig klokhet för det finns inget nytt i dramat gällande relationer för dom yngre, samma skit som jag gått igenom.
En rättelse gällande det här med öronen, dom bör vara fria från vax annars funkar inte lyssnandet.

Nu upptäckte jag att min telefon är borta och att jag förmodligen glömt den hemma, helvete!!!
Måste åka hem alltså, inte kul.
Lajter!

2 kommentarer:

  1. underbart! Jag tar gärna emot tips om den fonden..försöker få tillbaka mitt kort också<3 kram

    SvaraRadera
  2. : ) Roligt du skriver och klokt även om de andra lät mindre kul... Hoppas kunna göra dig sällskap där nere nästa vecka o väntar bara in arbetsförmedlingen.. O de man inte har i huvet får man ha i benen sägs de hehe Lycka till med dagen!!

    SvaraRadera

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter