24 september 2012

Herregud alltså, min mage har bestämt sig för att ta kål på mig med sitt egna liv(?)
Maginfluensa fast ingen feber kan jag väl konstatera.....eller så har jag krökat sönder något som åstadkommer denna jävla åkomma.
En dag planeras utifrån hur när jag har till skithuset, det bör inte vara för långt hur som helst....skriver jag, och skrattar lite åt situationen jag sitter i för stunden. Men sånt får man ju inte skriva om för det anses som stötande,hmm.
Jag definitivt inga som helst problem med detta som antagligen märks rätt väl.

I veckan som passerat så har jag, (som vanligt numera), haft det rejält bra. Inga problem som är värda att nämna utan livet har fortsatt som det ska, typisch.

En riktigt radikal förändring jag märkt i mitt liv, jag har nog aldrig varit så social som jag är idag. Jag vaknar upp på morgonen och allt är så jävla bra bara helt enkelt.
Sen tänker jag att jag måste iväg åt stan till och träffa folk och det i jämförelse med att totalt undvika människor är riktigt stort för min del.
Lajter!

1 kommentar:

  1. En viktig detalj om detta inlägg är att jag skrev det den 19 sep men glömt att publicera....

    SvaraRadera

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter