11 september 2012

Blod, urin, möte och goda nyheter.

Idag så hade jag träff med trafikenheten för att träffa läkaren och lämna blod/urin. Efter ordinarie provtagning så träffade jag läkaren. Vi satt och snackade om droger osv då han säger- Har du ingen blodsmitta?
-Eh, jo, hepatit C.
-Jaha, men som dina värden ser ut så finns det inget som tyder på detta i alla fall.
-Nähä, det vore ju skitbra om det nu är så.
-Jag tycker vi tar ett leverprov, särskilt, så vi vet helt säkert.

Så blev det alltså. In till den snygga tjejen igen och fram med armen för andra gången.

Jag är full av förhoppning i och med att han reagerade på mina värden på egen hand. Om några dagar så får jag svaret, hoppas hoppas.

Straxt efter så skulle jag infinna mig på mötet på beroendecentrum som representant för rsmh.
Väldigt kul att se hela eliten vad gäller föreningar som anslutit. Ehh, KRIS var ju inte representerade då dom uteslutits ur riksförbundet men dom har nu bytt namn till Fenix019. Dom kommer köra i samma inriktning som då dom hette KRIS, skillnaden var att dom nu måste ansöka om nya medel för att kunna komma igång och verksamhetesberättelsen ska vara klar till sista september.
Lite andra siffror- Antalet nybesök inom psykiatrin har ökat dom första 6-8 månaderna med 43%, totalt.
Antalet besök på TNE har gått upp med 100%.
Antalet vårddygn har ökat med 151 jämfört med samma period för ett år sen. För att det ska gå att ta emot ett akut psykbesök så krävs det att nån skrivs ut.

Jag kommer inte ihåg så mycket mer just nu men ska när protokollet kommer redogöra för lite annat också.

Sen den goda nyheten.
Ringde min dotter förut som kläckte den bra nyheten, hon berättade att hon tänker starta nagel-vad-det-nu -heter. Nagelförlängningar från grunden med avancerad utrustning som hon köpt in för xx000 kr.
Hennes pojkvän kirrade det hela och vad ska jag säga, gift dig med honom, skaffa pappa lite chokladtomtar, he he he he.
Sen snackade vi om hennes kronofogdeskulder som inte hon är ansvarig för från början. Hon frågade om jag kunde hjälpa henne reda ut det där och det kan jag ju. Så nu planerar jag att resa ner till motala igen. Saknar mina vänner där nere så att åka dit är inte för mig något problem för mig.

Jag har fått en jädra massa gjort idag alltså och jag sitter just nu på rsmh och skriver det här. Det känns överallt i kropp o själ att jag gör en massa nyttiga saker som driver mig framåt. Imorgon kväll så är det dags för styrelsemöte. Fredag tror jag det är dags för heldags utbildning i brukarfrågor.
Jag är nöjd med livet nu!!!
Lajter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Etiketter