11 april 2012

Påskhelgen.

10:15 tåget till Motala, inga problem.
Hämtat på stationen, check.
Alkohol, check.
Blev lagom gungig i knäna innan jag kom till Linnéa på kalas. Vi vuxna(?) hade inbokat omkring 14:00 så skulle tösen ha party med kompisarna efteråt. Najs!
Jag vet inte vad som hände men ibland så älskar jag bara tårtor. Marängtårta och sen någon chokladvariant va så oooooooottrrrrrollligt gött och jag försåg mig.
Men hon fyller ju 20 en gång då kan pappa käka lite sötsaker tänker jag då.
Jag gästade hos Linnéa ´s morbror och hans flickvän och barn. Vi käkade gott som satan på kvällen och jag blev riktigt berusad faktiskt så det blev soffan omkring 12. Men sen fick jag göra depåstopp 3-4 gånger under natten och magen fortsatte på påskaftonen också.
Lördagen gick åt till att slappa i soffan och tjöta med paret och ungarna. Jag trivs väldigt bra där måste jag säga. Karl´n i hushållet frågade mig vad jag hade för telefon och sen kom han med en HTC Sence han tyckte jag skulle ha?
Jag blev paff som satan först men han insisterade på att han ville jag skulle ha den och priset behövde jag inte bekymra mig om, det fixade han.
Jaa jättetack, äntligen en lur som är modern helt överlycklig.
Framåt kvällen så var det dags för stora bordet med mat. Svärmor hade gjort kålpudding som jag avgudar, den är så satans god alltså.
Eh, fan nu tror jag att jag blandat ihop begreppen lite. Har taskigt minne och jag vet inte vilken dag vi käkade påskmiddag, rimligen måste det va lördag. Mat och mer alkohol under lördagen och så var svärfar/svärmor över på ett glas på kvällen.
Söndag så bar det iväg till lillebror. Där blev det rökt lax, som var hur god som helst, och ett potatismos som smakade lika gudomligt som den rökta laxen.
Måndag-Då var det dags att hjälpa till med veden. Högg och sågade ett tag runt middagen sen började det regna vilket var en jäkla tur egentligen. Min rygg har inte varit i arbete på ett bra tag så det började värka duktigt. Värre blev det då jag kom till örebro men jag promenerade hem. Sen däremot så var det sängläge, även idag är det samma sak. Är bättre i ryggen men näsan är tjock och rinnig så jag är på gång att få min beskärda del av vinterns sjukdomar. Nu är det dags att krypa ner i sängen igen och sova.
Lajter!

2 kommentarer:

  1. fan vad gött att se att det blev en bra helg för dig. blev lite orolig med tanke på att du blir felmedicinerad. hoppas innerligt att det går åt rätt håll nu!

    SvaraRadera
  2. Ja, jo, det finns risker med det mesta men jag känner mig trygg med mina kära.

    SvaraRadera

Etiketter