09 mars 2012

Jävla trögvård här alltså...

Idag 'är det fredag och i förrgår så ringde en läkare till mig efter allt trassel som varit. Men han kunde inte skriva nåt läkarintyg för det skulle den andre göra. Och ja, det finns bara två stycken på närpsyk som jobbar. Dom är kraftigt under bemmanade och dom som får en tjänst slutar ganska omgående pga att dom inte pallar trycket.
Men det är ju något jag skiter högaktningsfullt i för det hjälper inte mig att dom har det jobbigt med sina anställda så varför han beklagade sig för det till mig kan man ju undra över.
Sen kom ju det som jag haft på känn men inte tagit så där på fullaste allvar. Att det troligen skulle bli någon förändring från dom häruppe i min medicinering, mycket riktigt också. Jag vet inte varför, men han ville jag skulle prova Retalin istället. Han skulle inte hinna få fram ansökan till licensen på så kort tid påstod han. Han fixade påfyllningen av mina mediciner då vi pratade i telefon. Samtidigt så skrev han ett PM till nån att denne skulle sätta upp en besökstid om ett par tre veckor. Jaha, mitt läkarintyg då?
Mja, det ska den behandlande läkaren skriva ut så det blir vid läkarbesöket , sa han.
Han totalt ignorerade vad jag sa och han körde helt enkelt över mig rakt upp och ner. Ändrade medicinen, och inget intyg, inga pengar, hyran obetald, pengarna helt slut.
Jag ringde socialen och fick komma dit omgående då jag tänkte att jag skulle plocka ut medicinerna på konto. Ha ha ha, trodde jag!!!
Jag var spärrad på kontot. Skuld sen 2003 eller nåt sånt och då ligget den i min skuldsanering förmodar jag, men det var totalt katastrof så då blev det socialen. Jag fick rekvisition till apoteket tack och lov direkt. Sen gjorde hon en normräkning och då hamnade jag på över normen pga att jag fått pengar insatta från pokerkkontot. Även om jag hade bra mycket mer Till det kontot, än från, så spelade inte det någon roll så jag har ingen aning om nånting längre vad gäller pengar. Allt jäkla strul som blivit sedan jag kom till örebro börjar kännas lite väl mycket faktiskt. Kan inte heller tänka mig att det inte skulle komma något mer snart, typ att jag får ett piano i skallen när jag går ut nästa gång.......

2 kommentarer:

  1. Det känns inte riktigt som att det var din dag :s
    Fattar inte varför det ska vara sånt krångel med allt. Blir så trött.

    SvaraRadera
  2. Inte jag heller du. Det brukar vara jag som krånglar till det för mig själv men inte nu. :=(

    SvaraRadera

Etiketter