25 februari 2012

Tappar lusten allt mer o mer nu.....

....helt ärligt och direkt från hjärtat och jag menar varenda bokstav också. Nu har jag åter igen varit i linköping och hämtat medicinen. Enda skillnaden är att det var sista gången vilket jag välkomnar.
Mitt alldeles nya problem är ju att nu har jag ingen läkare som skriver till mig heller. Den jag hade har tagit ledigt ett halvår och var redan borta.
Med tanke på hur jävla illa det är med vården här uppe så växer en oro till sig ganska duktigt i bröstet på mig. Jag har inte fått någon som helst kontakt med allmän psyk här uppe trots att jag varit där 2 gånger personligen. Jag har ringt och jag har mejlat och en kvinna på fontänhuset har lagt ner arbete på att jaga hon också. Vårdgarantin finns det tydligen inget som heter här fast det gör det i resten av landet.Till slut så fick A.J tag på en människa och som jag pratade med också och hon LOVADE att det skulle vara en läkare som skulle ringa mig förra fredagen, efter att dom gått ronden. Så blev det ju inte. Ringde igen och fick massa andra löften om läkare och fanskap, inte jag som ringde utan A.J. Tror bäst före datumet går ut på måndag eller tisdag så min inställning är ju att det kommer att skita sig det också.
Jag har redan talat om för dom att mitt läkarintyg gick ut 31 januari och att FK var på mig om detta för att kunna betala ut resten från förra månaden. Så den 22 feb fick jag resten drygt 6000 så jag fick in hyran i alla fall och kunde ta mig till lkpg.
Det var en påskrift denna gång som jag slöat med att gå dit med efter att ha varit med fel papper första gången, morrr.
Men tro inte för ett ögonblick att FK inte tänkte göra om samma sak denna månad, jodå det blev en annan variant av utbetalning idag, och dessutom mindre än den förra. Så jag har ett problem, lite större denna gång bara annars samma. Utan alla jävla kemikalier så är det som det är för stunden. Ena sekunden vill jag bara slippa vakna upp och nästa så är jag fullkomligt tillfreds med eländet runt omkring mig.
Dom som bryr sig blir ju totalt förvirrade av att jag har nya svar precis hela tiden på samma fråga och jag känner mig skitdum. Jag har inte koll på mitt liv det minsta. Liv förresten.....
Försökt få till ett pappa/dottersamtal för ett par veckor sedan men hon svarade inte hon heller då jag ringde. Det var bättre att kasta skit på mig via sms lite senare samma dag. Jag håller på att tappa gnistan känner jag.....
Lajter!!

2 kommentarer:

 1. jag tror på dig

  o säkert många med mig

  jag har ju följt din resa sedan starten


  Grym resa du gjort

  du har löst större saker förr

  du löser detta oxo


  MVH

  Jonas, "snuten"

  SvaraRadera
 2. Tack för dom orden "jonas-the-cup".
  Men är det inte horribelt att vården inte har kommit längre i sin utveckling?
  Jag förstår dom som tappar bort sig helt och tar en repa i drogsvängen. Blir ju en slags bekräftelse om hur stor skit man egentligen är. Men jag kan säga att det inte nån större skillnad mellan mig eller dom som har en diagnos på nåt annat.
  Jag kämpar på hur som helst. Ha det gött!

  SvaraRadera

Etiketter