06 september 2011

Nu flyter det.

Då har det gått ett tag sedan jag skrev. Följande har hänt : Jag har fått en lägenhet, en etta på 37 kvm. Köket är helt nytt, ny tapetserat och målat självklart. Hallen nya tapeter, men det finns lite till som ska göras bl a lägga nytt golv och sätta lister. Rummet är idag inte tapetserat men det ska göras innan inflytt.
Visst ja, har diskmaskin !!!!
Lägenheten ligger i ett villaområde och mitt hus har 5 lägenheter. Det skulle bli en 2:a ledig till nyår och dom frågade om jag kanske var intresserad av den. Helt awesome dom jag ska hyra av. Sen är det ju föräldrar till en mycket god vän så det är därför jag lyckats få lägenheten så snabbt.

Sjukskriven vidare till den 11:e November fick jag veta idag och det gjorde att saker som har med ekonomi att göra släppte från axlarna.

Nu blir det till att försöka få ihop slantar till nya möbler och då i första hand en säng, tv, lampor och köksutrustning.

Mmm, det flyter för Herr Andersson nu och jag är tacksam för allt som hänt mig senaste tiden. Min "sambo" och alla mina nya vänner här i Örebro. Kan inte nog understrykas att om jag inte hamnat i min kusins händer så kanske jag varit igång igen med drogerna. Inte alldeles säkert, men men...nu behöver jag inte fundera på det längre.
Ha en trevlig dag alla!!!

1 kommentar:

  1. Härligt när saker o ting faller på plats o blir till det bättre. Känns bra att kunna bidra med lite omtanke, mat o tjat:)

    SvaraRadera

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter