20 september 2011

Nu är det på gång i lägenheten.

 Rummet som ska tapetseras. Här har jag problem med tapetval.
Var iväg med hyresvärden och inhandlade golv-/tak lister. Ska sätta lister både i taket och längs golven och det där med att såga rätt vinklar är nåt jag kan bli galen på.
Jag vet att det ska vara 45 graders-vinklar men sen måste man också vända och vrida på listerna så dom passar varandra. Tur man har polaren som gjort det mesta, och som haft 104 olika jobb och är inte 35 år ännu.
Lägger mitt hopp till honom. På torsdag ska jag måla listerna i bruten vit färg, standard alltså.
För övrigt så flyter det på med mitt liv. Måste ner till Linköping och hämta prylarna jag har i ett garage och det tänkte jag göra den första oktober. Samtidigt ska jag också hämta möbler på 2 olika ställen till, så det blir nog en slitsam dag känner jag på mig.


Tapetval har ju kvar att göra också. Har lila tapet i köket och i  hallen är den vit med silverkrumelurer. Golvet är spräcklig svart klinkers som även ska läggas i hallen innan inflytt.
Badrummet ska få en fukt-drivande fläkt och badkaret ska målas i badkarsfärg, förmodligen vitt. 
Märkte att jag började skaka nyss och kollade mitt blodsocker. Konstigt alltså, det var nere på 4,4??
Gjort som jag ska med insulinet och käkat som jag ska, men ändå.....
Fixade det med mackor och choklad så nu funkar jag ett tag till.Uh, blev visst fel bild, men det här plockade "sambo" i söndags.

Jo jag ska försöka lägga upp ett par bilder jag tog i söndags på lägenheten så kanske det finns nån som kan ge förslag på tapetfärg.


Fan också, har ingen koll på hur jag ska göra så det blir som det blir, det är ju lite charmigt.

2 kommentarer:

 1. Hejsan,
  vad härligt att du ska tapetsera om. Det är alltid krångligt att välja tapet, men man brukar alltid välja rätt. Det skulle vara väldigt roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
  Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
  /Vendela

  SvaraRadera
 2. Hejsan Vendela!
  Jaha, okey??
  Har försökt att komma in på din blogg men antingen fattar jag inte, eller så finns den inte??
  Hur som helst så kan jag väl tänka mig att mejla dig så får vi se vad du har att erbjuda,Kram!

  SvaraRadera

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter