15 augusti 2011

Sitter här, nybadad, nyrakad, och faktiskt riktigt nöjd med tillvaron just nu.Klockan är halv tio snart och sambon är ute med en väninna. På fontänhuset så har jag idag fyllt i ansökan om ett par kurser som ska vara i Göteborg, Stockholm och Malmö under september och oktober.

Studsade upp halv åtta i morse, satte på kaffe och nyheterna. A kom upp lite senare, hon är verkligen seg på mornarna, och kommer vanligtvis igång omkring 9.30 då allt och alla "behöver" henne på Fotänhuset. Ibland är hon helt slut efter en hel arbetsdag, förresten, arbetsdag? Hon stämplar då rakt inte ut om man säger så, det ringer mest hela tiden, folk som vill ha råd eller hjälp.
Beundrar verkligen henne som pallar med denna eviga "jakt" som hon utsätts för. Hon är väldigt väldigt omtyckt och älskad, det gör mig lite stolt faktiskt och imponerad.

I alla fall idag så vaknade jag pigg OCH kände ett bra mående. Framme hos "grabbarna" & "tjejerna" på huset så fortsatte det braiga. Käkade frukost och sen tog jag tag i en massa sånt jag skjutit på ett tag nu. Fixat och klart innan middagen. Skrev ett schema till mig så det blev också perfa.

Den tänkta träningen brann inne tyvärr. Min polare P.A hade konstig huvudvärk sa han så vi får ta det imorgon kanske. Tror att jag tar mig till något gym själv annars, jag får se.

Snart dags att åka tillbaka till linköping igen. Ska bli kul hoppas jag. Måste styra till min gaddning så den ser bra ut. Som den ser ut nu ser den verkligen inte bra ut. Får Rogga fixa!!!

Ha det bra nu alla i regnet!

1 kommentar:

  1. Dina ord värmer, bäste sambon! Det är härligt att se hur snabbt du har landat i tillvaron här o verkar må bra..Me like!

    SvaraRadera

Etiketter