12 augusti 2011

Så jäkla trött!

Inte så underligt att jag känt mig trött som satan. Läste om dom antidepressiva pillren jag äter och det stod i biverkning att sjuklig trötthet kunde uppstå, tro mig, det är precis det jag upplever typ varje dag. Denna vecka så var jag på huset mån-ons. I onsdags så var det kurs i publisher. Riktigt intressant att lära sig använda det verktyget. Efter onsdag så har jag i stort sett sovit hela tiden vilket gör att jag känner mig onyttig, riktigt onyttig också.
Idag,(fredag) så ringde en polare och frågade om vi skulle ta en fisketur vilket vi gjorde. Någon fisk blev det aldrig men det var skönt att komma ut ett tag.
Min "sambo" har fått nån konstig värk runt omkring midjan och har ont så jag har varit hemma och hjälpt henne också så lite nyttig har nog allt varit om jag tänker efter.
Maten hon gör är super najs och jag trodde jag gått upp i alla fall till 78 kg, men det visade sig att det var falskt alarm om detta.74,5 kg är en ganska bra vikt tycker jag, men inte hon, he he he he.
Idag så blir det några cider och en flarra Solbacka rödvin, och förstås god mat.

Har fått titeln "Bästa Sambo´n" av henne för hon märker knappt min närvaro.

Jag trivs i alla fall här där jag är nu. En lägenhet skulle vara kanon och jag söker en sådan men det är svårt för tillfället.
Men jag ger inte upp även om jag kommer att få bekänna tidigare synder så kommer jag fixa det här hur som helst.
Ni får ha det bäst!!!

2 kommentarer:

 1. Jaha du Johnny. De går verkligen upp o ner för dig. Intressant läsning,hoppas alla kullerbyttor för något gått med sig. Jag har följt dig från början i "bloggen som försvann" tills nu och jag är övertygad att de kommer gå bra för dig. Men jag tror att du behöver ha hjälp att se i att varje "mindrebra" och även "skitdålig" sak som händer dig finns de något att lära om ditt nya liv. Du kommer med all säkerhet gå på några minor till men varje du reder ut kommer att öka dina odds att lyckas ... du som fd? spelare kanske ska tänka så. Jag har träffat dig i ditt förra liv och sett dig i Lkpg i ditt nya och jag önskar dig all framgång. Är själv inne på mitt nionde år drogfri o jag trampa på alla minor som fanns de första fem..o ännu får man tänka sig för.Lycka till nu i din nya stad och håll allt som har me missbruk långt borta, de går inte annars! Ha de bäst / Andreas

  SvaraRadera
 2. Hej Andreas!
  Tack ska du för dom orden. Jo,jag vet att det kommer något positivt ur alla katastrofer. Lite svårt att "se" då jag sitter mitt i skiten så att säga.
  Det har verkligen vänt för mig och det är riktigt skönt. Många pusselbitar som börjar forma sig till en hel bild (blink).
  Ha det så bra du också!

  SvaraRadera

Etiketter