30 mars 2011

Utvecklingen tar fart.

Kom inte på nån annan titel, men det är precis så det är i alla fall. Har ju haft samtal med kontaktperson jag blivit tilldelad här på stället, och enligt dom så har det skett en markant förändring vad det beträffar mitt tankesätt. Jag märker det själv också, men det är ju alltid trevligt om någon annan påtalar detta. Självförtroende och självkänslan har stärkts ordentligt. Har lagt på mig nästan 10 kg och väger idag 83 pannor, verkar vara min trivsel vikt känns det som.

Jag har inget hört om Stella. Det har kommit upp en sak gällande hundar här på hemmet. Att man inte får ha sällskapsdjur på grund av allergi och att invandrare är rädda för hundar.
Alltså, om dom ringer så har jag bara 2 val, antingen att skriva ut mig och hämta henne. Eller säga att jag inte kan ta henne nu.
Knepig situation jag satt mig i tycker jag.......

Imorgon ska jag åka hem på ledighet igen. Jag skriver det här för att nån kanske behöver veta det, och att jag välkomnar det också.
Anmälan har gått vidare till åtal och det är väckt i detta nu. Den här människan som var inne för ett tag sen och hotade mig har jag anmält och det ser ut som om polisen fått fram ett IP-nummer. Jag vet ännu inte vem det handlar om men hoppas få reda på det denna vecka. Sen om jag vill gå vidare med det är ju upp till mig.

Idag ska jag iväg till Lager 157 i Hällefors. Ska titta på jeans och lite annat tänkte jag. Kommer nog att bli kul med en annan tjej härifrån.

Jag önskar er alla en jättetrevlig dag och hoppas solen skiner på er också, kram!

3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Hej igen!
  Roligt att läsa att du mår bättre,såg att du var intresserad av hund också.Jag har en hel del hundar,kennel alltså.Skulle ge dig hemsidan om jag visste att ingen anna får den eller läser den.Du får hemskt gärna komma och hälsa på,du kan hjälpa mig jag har alldeles för mycket nu. Jag är dessutom utbildad instruktör men orkar inte med den biten nu.Mår dessutom piss,kan inte sitta stilla utan far som fan runt men får inte mycket gjort.

  Mia

  SvaraRadera
 3. Mia!
  Jösses, det där låter inte alls kul hörrudu.
  Intressant att Du har en kennel vill jag påstå.
  Jodå, det blev inget av med Stella, det var så akut så hon blev bortlämnad till nån annan.
  Eh...min mejl finns att finna någonstans här på bloggen, tror jag.
  Jag kommer inte att publicera din hemsida, never. Mitt mobilnummer är ju annars 0700-470827, så slå en signal vid tillfälle.
  Ha det bäst!!

  SvaraRadera

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter