28 mars 2011

Bra helg!Äntligen så blev det en bra helg. Det var tidsomställning, flytt ut till annan bostad, och så spelade vi bowling i söndags. Helgen gick fort och det är så jag vill ha det.


Jag håller på att införskaffa mig en hund också. Var inne på en sida där det fanns omplaceringshundar att ta hand om. Jag fastnade för en schäfertik vid namn Stella. 5 år gammal, har ett vänligt temperament såvida det inte gäller andra hundar. DETTA är ett stort problem för dom som har henne för tillfället. Det och att dom fått nytt jobb så dom kan inte ha henne kvar. Dom ville i första hand att hon skulle få komma till ett hem på landet, vilket jag förstår. Men jag mejlade dom och berättade hur jag bor, vad jag gör, min ålder och att jag har erfarenhet av hundar sedan tidigare. Nu har jag fått ett mejl tillbaka där dom vill komma i kontakt med mig.

Det lutar åt att jag kommer ha en schäfer vid namn Stella inom kort.

Tog upp det här på hemmet om jag fick ha henne här under min behandlingstid. Men icke sa nicke.

Det spelar inte mig någon större roll faktiskt. Jag skriver ut mig i samband med att jag hämtar henne i stockholm. När detta blir återkommer jag till.

Lägger in lite bilder på henne.


Jag är förälskad i henne utan att ens ha träffat henne <3


2 kommentarer:

  1. Och så säger du till mig när du behöver hundvakt :D

    SvaraRadera
  2. Tack, Du kommer bli nummer ett om och när jag behöver det.

    SvaraRadera

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter