20 februari 2011

Pust vad jobbigt med Internet....

Satan så dåligt min comviq-sticka fungerar ute i ödemarken. Ibland så har jag turbo uppkoppling vilket är lika med 3,6 MB/sek. När det är som sämst då håller den en topp notering på 53,6 Kb/sek.
Bedrövligt alltså.
Märkligt är dock att det ena dagen kan va en super bra kontakt för att nästa, på samma plats, vara totalt omöjligt. Det retar mig oerhört märker jag.

Det andra som retar mig ännu mer är att jag inte får hänga på till sälen den 6:e Mars.

Det sägs att jag inte varit här tillräckligt länge?

Alltså, 14 dagar är man isolerad från omvärlden, och det är ett konkret och direkt beslut och kan inte omförhandlas.
Det köper jag till 100%.
Men, eftersom detta beslut är så fast så kan jag ju säga att jag visst varit här i 2 veckor, som det hela handlar om.
Den 16:e kom jag hit. 28 dagar denna månad, vilket blir 12 till den 1:Mars, den 2:a har jag alltså varit här i 2 veckor.

Men ändå så påstår dom att jag inte får följa med. Okey, jag kan anses vara barnslig eller löjlig, men jag har tänkt på det här med utförsåkning massor av gånger att det skulle hända, men tillgång till fordon har varit obefintlig.

JAG VILL ÅKA SKIDOR!!!!!

Jag ska ta ett snack imorgon med min kontaktperson och lägga fram det som jag skrev här. Jag hoppas att dom inte kommer med "att det kommer komma fler utflykter som jag kan vara med på". Det svaret fick jag häromdagen och det tyckte jag väl inte var så bra. I alla fall så kapade jag diskutionen med att "Det finns ju ingen snö då", vilket INTE är en underdrift.

Jag vet inte riktigt, men jag trodde jag var här frivilligt faktiskt. Det verkar som om jag inte är det. Visst, jag fattar att jag måste följa reglerna, men jag är ju inte här för att jag knarkar. DET är en skillnad för mig, men jag kanske tänker lite annorlunda och jag kan ju ha fel. Inte om att jag skulle punda, utan om.......eh, fan, nu tappade jag totalt tråden. Hur som så inverkar det på mig, mycket också.

Den gångna veckan så har jag inte gjort ett enda dugg. Jo förresten, jag har städat matsalen. Städa kan jag ju efter alla volter jag gjort.

Idag tänker jag i alla fall ta mig upp till studion som dom har här. Elgitarr, trummor, ja en hel utrustning faktiskt. Fina grejor också.
Jag kan ju inte spela egentligen. Har försökt att lära mig lira gura i många år, men inte kommit igång helt enkelt. Jag kan ta ackord, rätt många faktiskt, men har svårt med att få det att flyta hela tiden så jag slipper "tänka" med fingrarna. Svårt att förklara hur jag menar, men hoppas ni förstår.

Kallt som satan är det ute, men det är vackert med all gnistrande snö och solen som är o förbarmande stark och gör en blind nästan.
Det ryktades igår om att det var ett gäng vild-svin som syntes ute på isen. Två snubbar var ute och åkte skidor då dom såg svinen. Det var tur för dom att så att säga var på rätt sida, för om dom varit emellan grisarna och kultingarna så hade dom blivit anfallna vilket skulle kunna sluta i katastrof. Vild-svin är inte att leka med då dom är förbannade.
Nähä, då ska jag ta mig ut en sväng.

Ha det gött alla!!

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Hittade din sida av en slump är nu inne lite då och då och läser.Du har haft det jobbigt och rest dig,det är starkt.Hoppas du kommer att hitta dig själv och må bättre.Jag har mått så jäkla dåligt länge och det går värkligen upp och ner.Käkar mina piller men ibland hjälper det inte.
  Man vill inte varken gå ur sängen eller träffa människor och familjen förstår inte alltid hur man känner sig.

  SvaraRadera
 2. Hej Mia!
  Du har rätt i att andra inte förstår hur man kan må. Jag skulle vilja gå ännu längre och påstå att INGEN förstår det.
  Det var precis så där för mig också, att träffa människor kändes överjävligt jobbigt. Det var mycket därför jag tog chansen till behandlingshem och här är det bra. Kan ju inte säga annat efter en vecka här. Mycket god mat, trevlig personal och även klienter. Majoriteten är killar, det finns 2 tjejer varav den ena åker hem på fredag.
  Men jag tar en dag i taget och ser hur det utvecklar sig. Kram!

  SvaraRadera

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter