04 april 2010

Påskafton.

Skärtorsdag, långfredag och jag låg bara i soffan och mer eller mindre tyckte synd om mig själv. Orken fanns inte för att ta sig för ett skit, eller lusten heller för den delen.

Till slut så kändes det som om jag skulle explodera för att det inte hände någonting så jag kollade med en polare vad dom skulle hitta på. Det stod hockey på menyn på "The Champs" här i Linköping.

Så jag bestämde att jag ville delta i det här gänget. Kolla Clubben och ta en bärs. Det ångrar jag verkligen inte idag fast det nog blev en eller annan bärs för mycket. Tycker inte om att spy, men men.

Nu förlorade ju Clubben(LHC för dom som undrar), men det blev en trevlig tillställning i alla fall.
Fyra killar och en tjej, en kvinna jag aldrig träffat förr. Trevligt.

Efter matchen så åkte vi hem till polaren som påstod att han inte städat så vi ta det som det var hemma hos honom. Vilken jävla lögnare alltså. Även om vi skulle letat hade vi inte hittat det minsta dammkorn i den lägenheten och det var snyggt inrett också.
Avundsjuk? Aa, som fan alltså. Så där ska mitt hem se ut inom en snar framtid tänkte jag.

Men jag är på gång i alla fall. Det är dags att packa ner det jag har för att flytta över det till min alldeles egna lägenhet. För många är det en självklarhet, för mig har det inte varit det förrän nu och jag har svårt att beskriva i ord min känsla om detta. Lika svårt att beskriva känslan jag hade när jag skrivit på kontraktet också-det bara känns så förbannat bra allting.

Min dotter som ska på kurs hela nästa vecka ska bo hos mig. Jag ska alltså vara en riktigt pappa och det ska bli såååå najs även om det kommer att ta på krafterna. Hon kommer ju inte vara hemma alltför mycket då kursen ligger i Söderköping.
Men jag är så stolt över henne, och jag är glad att hon är min dotter och att resulatet blev som det blev med tanke vad jag styrde med då hon blev till.

Sen har jag hört att Scan här i Linköping söker 60 personer dom ska anställa. Utbildning på plats sägs det. DET ska jag nappa på, verkligen.
Har en del polare som jobbar där så det skulle vara kul.

Nä, nu ska jag slappa lite så ha det bäst ni där ute, kramen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter