13 april 2010

Halva månaden kvar på det här stället. Det ska bli riktigt riktigt skönt att få börja flytta dom saker jag har till min nya lägenhet. Jag känner redan att jag kommer fixa och styra och dona duktigt och hålla iordning på allting.
Det kan tyckas som om jag är utvecklingsstörd som är eld och lågor för en lägenhet men den som har levt i samma fotspår VET känslan av att ha nåt alldeles eget, nåt man ordnat helt själv vilket är viktigare än man kan tro.

Ett annat av mina mål jag satte upp -08 är snart i hamn så att säga.

Det börjar bli dags att sätta upp nya för dom är snart slut mina mål.

Eller förresten, två av målen är det lite si och så med för stunden. Det ena är min medicin, det andra är rökningen.
Festade påskafton och klev direkt i feströkandet. Skulle jag inte gjort. Har tagit tag i den biten och börjat äta Champix igen så det kommer att lösa sig. Det andra är att jag slarvar ordentligt med min medicin. Jag glömmer helt enkelt att jag ska ta den. Men det här är ju småsakert mot det jag redan uträttat. Jag tycker själv att jag gjort ett helvetes jobb och det är bara för att peppa mig själv, inget jag springer omkring och framhäver hela tiden.
Självkänslan vacklar ibland rätt rejält och jag letar efter en jämnare nivå på den men har hittills inte lyckats direkt framgångsrikt. Att det ska vara så svårt att vara med båda fötterna på jorden samtidigt som man gärna svävar iväg och intalar sig att man är både snygg och perfekt, i alla fall för sig själv.

Åter till lägenheten.
Jag har sen jag vet inte när haft en dröm om att ha totalt nya möbler hemma. Tänk att bara få dra av plast/papp och möblera upp som man vill ha det.
Kasta sig i en helt ny säng, sitta i en soffa som man verkligen valt ut med omsorg, gå på nyaste mattorna osv.
Det här är nåt jag verkligen vill, OCH det kommer att ske också.
Behöver inte vara det lyxigaste prylarna, men det ska vara enhetligt, och nytt.
Jag skulle bli överlycklig om det funnits ett sånt tv-program där jag fått vara en av dom som fick nytt.
Hmmm, en programidé dök upp!

3 kommentarer:

 1. Varför så bråttom med att sätta upp nya mål?
  Ha som mål att upprätthålla dina "gamla mål" ett tag först. Mål ska vara uppnåbara och genomförbara och när man uppnått dom är man ofta snabb med att skafa sig nya för att man varit s duktig med att uppnå sina mål. Jobbet är (tror jag) många gånger att upprätthålla målet.
  Bara tänkte...:)
  Ha det fint! /Gisse

  SvaraRadera
 2. Heeej!
  Det var ett tag sen tjejen. Du har säkert rätt i ditt resonemang, du har ju ofta det. Problemet är ju att jag måste ha nya utmaningar hela tiden. Det är mycket kvar att göra innan jag dör. Men jag ska tänka på det du skrev faktiskt. ring när du har tid vettja, kram!

  SvaraRadera
 3. Jag tror du hinner med rätt mkt innan det är dags för att kasta in handduken:) Och det är väl meningen att man ska hinna med att njuta oxå? Njuta och leva i det man jobbat så hårt för. Utmaning för många är att bara vara.
  Ha det gott så hörs vi!
  /Gisse

  SvaraRadera

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter