23 mars 2010

Makalöst.

Det kan man kort beskriva en massa saker med i mitt jobb. Att människor beter sig vidrigt åt i allmänna utrymmen som att dom helt sonika tömmer sina hushållsavfall direkt ner i kärlet där det står Tidningar på.
Ingen soppåse, bara direkt ner i kärlet.
Vi spekulerar om att det med all sannolikhet är negrer som gör detta. Dom verkar inte fatta varken svenska eller sitt egna språk eller så är dom inte läskunniga.
Det är ju vanligt att dom gör så där dom kommer ifrån.

Nåt annat makalöst är att nu när snön smälter så hittar man hundskit emellan bilarna på parkeringsplatserna???
Inget jag noterade att det fanns där i höstas hur som helst.

Skitblöjor i mängder bland allt avfall i soprummen, och faktiskt också i många papperskorgar på gårdarna. Lite märkligt måste jag säga, men här vet jag att det är svartskallar också som inte fattar att det ska kastas i soporna för hushållsavfall.
När man kommer in i ett soprum brukar det vara så att hushållsavfallet ska kastas till vänster, till höger är det tidningar och papperförpackningar, plåt o plastförpackningar.
Även fast det är EXAKT lika långt till hushållsavfallet som till tidningarna så kastas det alltså i tidningarna??
Sen har vi ju dom som satt i system att bara öppna dörren och kasta in skiten på golvet. Undrar hur jag kommer reagera den dagen jag ser det här??

Men jag hittade en guldring i måndags. En stor ring som passar på min tumme och det är ju alltid roligt att hitta saker. Sen har jag sprungit på en jäkla massa serietidningar också-91:an. Bå¨de gamla och skapligt nya.
Det stora fyndet förra veckan måste jag säga var Tarzan-tidningen från 1953. Jättefint skick också.

Makalöst kan man nog säga om det här med hur mycket arbetskläder kostar också. Jag har ett par skor för nästan 1800 kr, vinterskor.
Idag handlade jag ytterligare utrustning för några tusentalet kronor. Fast det är ju inte jag som betalar det som tur är.

Hur mår jag då?
Jo da, det är jävligt bra faktiskt, mycket bättre än på länge måste jag säga. Jobbar ju duktigt aktivt på att krångla mig ur den här deppresionen jafg hamnat i och det verkar lösa sig.
Känner livslust och det är riktigt roligt att vakna på morgonen och gå till jobbet. Jag är piggare än någonsin efter arbetet också och det är kul.
Det är tack vare att jag gjorde lite förändringar i livet är jag övertygad om. Att min dotter kom in och hälsade på mig spelade väldigt stor roll också.
Att det börjar lösa sig med en lägenhet med första handskontrakt.
Massor av saker jag inte uppskattade för bara ett par veckor sedan har börjat betyda mer och mer och det är ett gott tecken.
Att våren är på ingång är kanske den mest avgörande punkten, jag tror det i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Etiketter