09 februari 2010

Artikeln publicerad....Champix!

IOGT-NTO´s tidning Accent har nu artikeln publicerad har jag fått veta. Har fått samtal om att den till och med skulle vara bra, det är kul. Själv har jag inte sett den i tryck ännu, men det kommer väl nu i veckan kanske.

Chapmix!
Har gått in på andra veckan nu. Under första så märkte jag några förändringar i humöret och att jag är tröttare än vanligt. Det stod i biverkningarna att det kunde bli så.

Igår(måndag) så rökte jag bara 3 cigaretter på jobbet och det var inte alls svårt att låta bli. Börjar tänka i banor om att Champix är en mirakelmedicin faktiskt. Annars då jag försökt lägga av med rökningen så har min enda tanke varit att jag bara vill röka en cigg och detta har mer eller mindre gjort mig halvgalen.
Men inte nu alltså, och ingen kan vara gladare än jag för det. Däremot har jag också märkt att min sexlust mer eller mindre försvunnit. Eller rättare sagt, huvudet däruppe och därnere vill inte samarbeta som det ska. Det är antingen eller och det 'är ett bekymmer som finns närvarande hela tiden fast jag försöker ignorera det. Tur att man har en tjej som fattar att det är jobbigt och att hon inte pressar mig det minsta för det här.

För övrigt så knallar livet på som vanligt.
En sak som jag fick reda på igår var att det bostadsbolag jag blivit lovad lägenhet av i september förra året, inte kommer att hålla det löftet längre?
Han påstod dessutom att han aldrig hade lovat att jag skulle få lägenhet om 6 mån från september förra året, om jag skötte mig enligt deras regler?

Man kan ju undra varför han annars spärrade mig från att söka lägenheter på deras hemsida och att den spärren sitter där tills den 31/5.....

Men efter den 31/5 så ska det tydligen fungera att söka igen????

Då han ringde så var han lite upprörd över att jag sagt till en kvinna att han visst lovat detta, fast hon påstod motsatsen. Jag var inte otrevlig på något sätt fast hon verkade tagit det så ändå.
Grejen är den att jag poängterar det jag har rätt i. Då kan inte nån annan som inte ens va med i samtalet, komma och påstå saker om vad som sagts eller inte.

Nåväl, jag har träff med den här mannen på onsdag nästa vecka och ska då tala för min sak......hmm, känner mig redan överkäörd faktiskt.'
Ha det bra alla!!!

2 kommentarer:

 1. Jag är nyligen medlem i UNF.. och fick häromdagen ACCENT i brevlådan, intressant tidning och en väldigt fin artikel om dig/ditt liv. Mycket igenkännande, trots min ålder på ringa 24 år. Alkoholberoende är inte att leka med, det vet jag, ändå var det ens bästa vän under några år.. och så svårt det är då samhället propsar på att det inte är normalt att gå på krogen/utestället utan att dricka.

  Keep up the good work!

  SvaraRadera
 2. PF!
  Tack!
  En rättelse bara, jag har aldrig haft alkoholproblem....men ett beroende är väl antagligen ett beroende i vilken form det än kommer.
  Hoppas att du fortfarande håller dig nykter OCH drogfri.

  SvaraRadera

Etiketter