27 februari 2013

Medhjälpare awesome!

Idag så for vi iväg till en datakurs i stan på ABF. 8 stycken var vi och kanske 3 som hade bra kunskaper innan. Det hördes olika rop om att "Det här klarar jag aldrig" osv men som sagt, man ska försöka innan man dissar kursen. Det var den mest basic baserade inledningen på det hela för att mjuka upp och lära sig att använda musen och klicka rätt. För att göra storyn lite kort så kom vi fram till spel delen där harpan skulle plockas fram och börja spelas på. Helt plötsligt så kunde alla det här och vi fick nästan bryta loss musen med kofot då tiden var över för oss. Så visst kan människor, bara osäkerheten som spelar än ett spel.

Sen var det dags för återfärd till huset där jag hade föreslagit att det skulle vara leverstuvning med ris och lingon. Oj va gött det blev. Handlade fem matlådor också så jag har framgenom för maträtten var INTE populär bland många av medlemmarna. 12 stycken åt idag av lever´n, det är rätt många i alla fall.
Jag fick beröm för att jag var så duktig på kursen och jag kan inte ta sånt där på ett bra sätt. Men bra mycket bättre än tidigare kan jag säga och berömmet kom från deltagare också det är extra kul.
Jag känner så här att äntligen kommer mina kunskaper till sin rätt för jag kan det här med dator m.m.
Dessutom så pratade jag inför 7 andra och det var inga problem det heller så min plan om föreläsning ska komma igång alldeles snart, jag behöver bara uppdrag egentligen.
Körkortet ska jag ha i min ficka efter 4 mars har jag planerat och sen finns det inga hinder alls för att inte ge mig ut och föreläsa, det skulle vara så underbart att få göra det igen känner jag.
Lajter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter