21 februari 2013

Djupt vatten

Det kan inte beskrivas på ett bättre sätt än så. Tröttnade på huset idag så jag åkte därifrån innan lunch. Direkt ner till stan och systembolaget och handlade en vinare och 6 öl. Hem och på skiten för att en halvtimme senare vara lycklig och glad. Telefon terrade lite folk om allt. Sällskapssjuk alltså.
Riktar in mig på mina vackra vänner omkring mig och jag är lite töntig. Måste inse att min nästa partner kommer vara något utsliten, ha en tre fyra ungar i släptåg och framför allt kommer tyngdlagen regera över deras kroppar. Man är inte snygg längre, som jag var förr menar jag. Tänk om sexlusten hade avtagit med åldern, så jäkla bra det hade varit. Jag älskar kvinnor.
Mitt andra tänk fortsätter fast i mindre skala. Jobbigt som fan att komma ur skiten och jag är beredd på att då det verkligen är lätt att byta tankar så kommer det vara riktigt farligt för min del. Jag bara lurar mig själv. Idag har jag chattat med en del personer som gör mig glad och stärker mig. Det som retar mig är att dom är unga, så något mer kan jag inte förvänta mig fast jag vill det. Jag blir bara retad av mina tankar om att se men inte röra.
Jaha Johnny Andersson, va fan ska du göra nu då?
Inte fan vet jag. Känslan är att förstöra för mig själv för jag är ju ändå dömd i allmänhetens ögon. det är min äkta tanke. Men samtidigt så utgör det ett fruktansvärt motstånd att bevisa att alla andra har fel.
Att ha det här i tankarna är inte bra för det dåliga brukar förlora. Jag tror jag skulle behöva lite närhet, lite kärlek så skulle jag klara mig ur detta. Så då är min dotter det allra bästa att ta till egentligen. Det känns så tamt att se det på detta sätt men va ska jag göra för att undvika återfall??
Lajter!

2 kommentarer:

  1. Kämpa på Johnny, du är en kämpe och vi måste visa resten av världen att hur jävla tuff start vi hade så kommer de gå vägen till sist bara vi får chansen och visa våra kvaliteter! Känner igen så mycket du skriver....om än för några år sedan. Mitt råd är, tänk på dig själv och inse att du gör storverk varje dag...för enligt all vetenskap och statistik...så borde vi va döda el sitta på en bänk... men så är det inte! Kasta av dig Motala väster/borgmästare ryggsäcken o se va du gjort! Go go Johnny!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har helt rätt i det. Intelligensmässigt så vet jag det men då tungsinnet är igång så har jag svårt att se det. Tack!

      Radera

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter