24 februari 2013

Å va blir nästa bakslag då?

Vaknade pissnödig som en gnu och for ur sängen, drog lilltån i sängbenet men hade för bråttom att stanna upp och skrika ut smärtan. Inne på toa´n så nickar jag till min egenhändigt uppsatta och tillverkade hylla då jag söker efter lysknappen. Kan ju säga att hela färden gick vingligt till för balansen är under all kritik så här snabbt efter uppvaknandet.
Gjorde mitt behov, kollade tåfan, men den var okey. Köket därefter och kaffe. Självklart så åkte kaffefiltret i golvet då det var lite ont om plats i soppåsen. Att jag alltid ska trixa med det där skiten så det ramlar ur är för mig oförståeligt men så är det i alla fall. Ribban sattes alltså direkt för hur denna dag ska utforma sig antar jag.
5 minuter i självömkan och fräsande över starten sen en underbar kopp kaffe i hast och påfyllning igen. Äntligen, att känna den heta drycken passera strupen för att sen landa likt en bomullsäng i magen är en skön känsla och humöret ändrade sig direkt. Nu så här en och en halvtimme senare är humöret mer eller mindre på topp igen trots att jag sovit likt en jo-jo inatt med intervaller på en halvtimme och en timme efter att ha somnat någon gång efter halv tre inatt.
Min tradiga sömn är tillbaka alltså. Någonstans i bakskallen så har jag drömt om droger men kan inte minnas exakt vad det handlade om. Bitter eftersmak är det i alla fall och jag som inte haft den här skiten förut känner frustration. Återfallslusten är inte densamma som tidigare i veckan och det kan jag tacka alla som mejlat mig med sina tankar och förslag om hur jag kanske kan göra för att vända trenden.
Trots starten så kände jag för en promenad. men jag la mig på sängen och väntade tills anfallet gått över. Jag? Promenad? Näe, skulle inte tro det. Det utlovades fint väder till idag men det har inte infunnit sig som löftet från igår. Nej, det är disigt och grått skitväder och jag är rejält trött på snö och kyla. Jag vill och behöver ha vår o sommar i rask följd så jag kan hitta glädjen igen. Lite fågelkvitter på morgonen finns i och för sig, men det ska kännas att det är varmt då är det en riktig höjdare.
Jag behöver "semester". Behöver åka ner till min dotter och kramas massor, träffa familjen i övrigt, ladda om batterierna.
Lajter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter