07 juli 2012

Att det ska vara så svårt att få till inställningarna!!!

Rycker mitt hår snart över tv-helvetet. Det går fan inte att få i ordning på, bilden det liknar apa. Har hållit på i flera timmar vilket inte blir bättre kan jag säga.Fullt med Felix potatismos i hela huvet efter alla försök, men det ger sig vad det lider hoppas jag.

Nu har jag fått lite fart på den sociala samkvämlighets biten och ringer runt till en hel del bara för att snacka lite.Det är fortfarande inte många som svarar men det är särskilt en människa som jag retar mig på faktiskt. Varenda gång vi springer på varandra så sägs det hela tiden att "vi" MÅSTE ses oftare osv.
Visst, jag har ringt några gånger dom senaste dagarna men inte fan svarar han inte. Jag vet dessutom att det är lite hans "grej" att se vem som ringer men bara skiter i det. Därav har jag svårt för att sitta där i andra änden och veta att han gör så, då 'är ju inte jag heller något undantag tänker jag.
Nej, skenheliga personer kan ha sitt skit på annat håll, bara jag slipper bli inblandad. Men det snackas ju en del så jag vet att jag är så att säga aktuell, i alla fall att prata om.
Känner jag mig själv så kommer jag att vid tillfälle påpeka hur jag känner det direkt till dom, ja det är 2 i alla fall, 2 för mycket.

Jag har börjat trappa ner min antideprisiva medicin också och det har jag märkt rätt väl. Mitt humör har infunnit sig igen och jag blir tjurig som fan emellanåt. Det var rätt skönt när jag blev riktigt förbannad härom senast. Tyvärr var det på mig själv och det jag höll på med just då. Nu är det mer än ett år sedan senast, och innan det 2-3 år tror jag. Fan, förr i tiden då jag levde med zigenerskan var jag as förbannad 18 timmar och bara skitsur rester ande 12 timmar på dygnet. Jag vet att det inte går ihop men det var så det kändes.
Nähej, nu ska jag in och stapla lite oxjärpar :)))).
Lajter!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter