31 maj 2012

Igår när FK ringde.....

...och hon sa att det gått troll i mitt ärende så höll jag på av avlida alltså. För det var ju klart med alla papper som dom velat ha om än att det tagit sedan januari. Hon sa att hon inte fått original läkarintyget vilket hon behöver för det är underskrivet. Som tur var så kom min kopia med underskrift till mig med posten. Klockan var straxt efter 3 på eftermiddagen så det var bara att ge sig iväg till FK, pronto.
Det är en bit att traska så jag fick gå skyndsamt för att hinna innan kl.16.00. Det gick bra, och jag fick klart med mer medicin under promenaden, så jag gick och hämtade en burk Retalin. Då det blev min tur att gå fram för att hämta medicin så höll jag på att svimma bokstavligen. Drabbades av någon slags yrsel som inte heller ville ge med sig. Så på hemvägen fick jag stanna flera gånger för att inte svimma och jag började misstänka att det var insulinet som spökade. Gick naturligtvis fel också och det är första gången jag går längre än jag ska för att ta mig hem. Min kropp kändes blytung, synen var totalt förjävlig, såg suddigt och dom tre trapporna jag har upp till min lägenhet var precis så jag klarade mig upp utan att dö.

Väl inne så kollade jag mitt insulin, det var inget fel med det och jag blev ännu mer bekymrad. Så vad gör jag tänkte jag. Tog febern och den var väldigt hög,39,8, men jag kände mig inte febrig så det var en överraskning.
La mig på sängen och glodde i taket typ 20 min sen satte jag mig upp och halleluja då var jag varken yr eller nåt annat. Fixade mat och tog mitt insulin, kollade sockret först och det var bra enligt mina siffror. Helomvändning kan man säga att det blev och jag undrar fortfarande varför jag fick så hög feber och mådde så jäkla dåligt att jag trodde jag skulle tuppa av?
Jag brukar få ett yrselanfall då jag reser mig upp fort, det vet jag, det har nog med blodtrycket att göra vad jag förstår.
Det är kanske bäst att göra anteckningar i kalendern om detta för jag blir ju orolig när sånt här händer.

Nu när jag får tillbaka lite retroaktivt, efter att socialen fått 17,998 kr, så tänker jag köpa mig en platt-tv och en laptop om pengarna räcker till det. Betala släpande hyran är prio 1 och det ska bli så jävla underbart att vara ifatt igen.
Återkommer om huruvida det blir någon elektronik eller inte.
Lajter! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Etiketter