07 maj 2012

Arslet är nedslaget på rsmh efter inledningen på fontänhuset. Bara för en stund sen så käkade jag en macka, vilket kanske inte är så spännande i sig, men det var det goaste bröd jag ätit i hela mitt liv. Enkelt att göra var det också så det blir till att handla hem grejor och baka en ordentlig  omgång att ha i frysen. Jag är ju en mack-kille, det enda jag typ käkar då det är för jobbigt att laga mat när man är själv.

Följetongen om läkarintyget fortsätter i samma spår som tidigare. Det går inte fort på sjukhuset hur som helst. Det jag vet idag är att en överläkare, yvonne, har fått äran att skriva ut intyget. Jag kollade förut om detta skett men då fick jag svaret att hon inte var där i fredags............snacka om att tålamodet tryter hos mig.

Om jag varit läsare av denna blogg så skulle jag trott att vederbörande bara snackade skit om det här med psykvården här i Örebro men så är ju inte fallet.

Pratade med socialen idag också och handläggaren påtalade att jag skulle göra en ny sjukanmälan ifall  mitt nuvarande skulle få avslag???
Jag vet inte vad jag ska tro om intelligensen på dessa människor, kan inte vara särskilt hög.

Vi leker med tanken att jag får avslag med nuvarande sjukskrivning.
1. Varför skulle jag då söka en ny?
2. Dom blåser mig på den retroaktiva delen vilket är flera tusen kronor.


Jag längtar ner till Motala/Linköping mer och mer. Saknar min dotter oerhört mycket, samt världens underbaraste tjejkompis i första hand men även andra. Som det ser ut nu så kanske jag kan fara ner till helgen och hälsa på men det kan ju snabbt ändra sig.

Nä, jag är visst inte riktigt i form märker jag. Svårt att få flyt i skrivandet märker jag.
Lajter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter