24 april 2012

Second day and the same shit is continued....

Efter dagen igår så försökte jag faktiskt sova en stund då jag kom hem omkring 3-tiden men det gick inte så bra. Mådde bra men hade förberett mig på en nap när jag kommit hem men det gick inte alltså. Samma på kvällen, inte tillstymmelse till att vara trött och klockan sprang iväg till omkring midnatt innan jag somnade. Tänkte då jag låg där att imorgon kommer det att bli en sån där förbannade dag då jag är trött som satan. Men icke, vaknade runt 5-6 imorse och var lika pigg som igår. Det var tänkt att det skulle vara sovmorgon idag men J ringde som vanligt kvart i åtta och sa att vi kör idag också. Så det blev fontänhuset och frukost där. Nu sitter jag på rsmh och skriver det här och jag ska till apoteket och hämta medicin som jag fick utskriven igår, Retalin, igen.....
Jag fick frågan om jag skulle skriva schema på fontänhuset. Schemat är ett schema där jag skriver vilka tider jag vill vara där tex 8.30-12.00 eller 13.00-16.00 och allt är enbart för statistikens skull egentligen. Men också för att dom ska ha lite koll på att man inte mår alltför dåligt så man glöms bort, ett bra system tycker jag. Jag svarade att jag ska hämta min medicin nu och hur det blir denna gång vet jag inte men att jag anar att det kanske blir samma lika som senast så därför väntar jag med detta.
Ett insiktsfullt svar måste jag säga efter erfarenheten jag fått.
Lajter!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    intressan blogg, stark du är som försöker sluta!
    Kolla gärna in min blogg, har adhd och depression.
    kram!

    SvaraRadera
  2. Hallå Emma!
    Tack ska jag ju säga...och så har jag kollat in din blogg och jepp, du har adhd :). Imponerad av din blogg fast jag inte hunnit läsa så mycket.Kram!

    SvaraRadera

Etiketter