29 juli 2011

Thats it.

Ja då är det inte så mycket annat att göra än att ta sig från Linköping. Vill gärna tro att det är just detta som jag behöver för att komma vidare i livet. Planeringen gällande firman kommer jag fullfölja i vilket fall som helst. Det ska bli skönt att komma ifrån den här stan och särskilt då en har jag i åtanke. Men också komma till ett ställe där jag redan har vänner, nya, men ändock vänner. 
Det viktigaste nu får bli att reglera skulden jag har till Stångåstaden. Det är inte mer än 15 tusen och det pyntar jag på 2 gånger. Sen ska jag även kontakta försäkringskassan och betala av underhållet och nåt med bostadsbidraget. Jag räknar iskallt med att jag inte ska ha nåt hos kronofogden vid årsskiftet.


Idag har jag kommit ut ur lägenheten. Första gången på bra länge. Har haft lite besök av några så totalt isolerad från social kontakt har jag inte varit, fast det känts som så.
Har varit och handlat tvättmedel till gud och hans moster så det ska till att tvättas från 6 imorgon bitti.
Resten av mina pinaler kan jag nog vara utan inbillar jag mig. Andra gången som jag helt släpper det jag äger så nu måste det väl för jäbeln bli bra?


Ska fixa kartonger imorgon, behöver nog ett 10-tal tror jag, sen någonstans att förvara grejorna också, men det löser sig, det gör det alltid.


Nu dax för lite städning.

2 kommentarer:

  1. Vi får hjälpas åt att göra det så bra som möjligt. Du står inte ensam trots allt, vi är många som finns här o bryr oss om dig. Kram på dig1

    SvaraRadera
  2. Det är jag riktigt tacksam för.....ja,jag stannar på det.

    SvaraRadera

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter