21 juli 2011

Det går visst flera dar än jag tror innan jag skriver nåt. Men det är dags att skriva av sig igen. Det har hänt en hel del tråkiga saker..........tänker efter..........nä, inget som är bra.
"Grisen" har varit här. Inte bra då jag svajar i mitt humör rätt ordentligt. Jag ska bli vräkt/avhyst den 2:a augusti som också det hjälper till att ta ner mitt humör. All jävla väntan på svar om jag får hjälp att betala hyrorna tar livet av mig.
Men det är rätt åt mig, jag har själv satt mig i situationen. 
Det är färdigspelat med nätpoker för min del. Dom 40000 jag haft i kontanter kan jag inte få tillbaka. DET som jag hade på mitt pokerkonto var betydligt mer än 40. Hatar mig själv rätt bra i nuläget.
Men idag är jag i alla fall glad, glad att jag nu insett att jag tror alldeles för mycket om mig själv. Att jag visst kan göra saker och bli rik på kuppen. Men...men...så är det inte, att jag blir rik menar jag.
Take care!

3 kommentarer:

 1. Självinsikt leder oftast till förändring..till det bättre. Du har kraft, mod o styrka att lyckas med allt du bestämmer dig att fightas för. Kram på Dig!

  SvaraRadera
 2. Men vännen, var ska du bo nu då?? Att ta bort ett beroendebeteende är bevisligen inte det lättaste och det är lätt att falla in i ett annat beroende. Hoppas att allt löser sig och att du hittar någonstans att bo! Ta hand om dig och skit i pokern!! Kram//Mia

  SvaraRadera
 3. Absolut kusin, jag tvivlar aldrig på ifall jag ska lyckas eller inte, snarare på varför jag inte gör det. Men jag tror det ordnar sig, i annat fall gör det ju inte det.

  Mia. det är när man mår som bäst man ska se upp. I mitt fall så seglade jag iväg tyvärr och jag kan skylla på vad som helst av alla orsakerna. Men jag väljer att ta ansvaret och göra om och göra bättre.Det är ju inte ett totalt kaos. Att gå på drogerna är ju lika med att jag tar livet av mig och det vill jag väl inte antar jag.

  SvaraRadera

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter