21 maj 2011

Flickans bal.

Då var den stora baldagen framme för min dotter. Å här sitter man som ett fån och kan inte åka över till Motala.
Anledningen- Kronofogden har dragit närmare 2000 på mina pengar. Så förbannat typiskt att det skulle bli denna månad. Sen fattar jag inte hur dom går tillväga heller. Om jag får tillbaka på skatten, vilket jag får, varför gör dom inte som dom brukar??
Jag vet att jag kunde förhindrat det här. O M jag varit hemma vill säga. Jag visste inget förrän jag fick pengar. Det fattades på min utbetalning, that´s it.
Det är förjäkligt att det ska behöva gå ut över Linnéa ?=(=)//(#¤#¤...

Det höll inte med medicinen. Det var ju tänkt att jag skulle hålla upp en vecka pga toleransnivån, att den blivit för hög.
Jag höll på att krevera igår. Ringde till st:larsm. och sa att jag måste ha dom. Får inget gjort annars och jag behövde verkligen tvätta också.
Jag vet att jag handlade vit/-kulör tvättmedel innan jag åkte och tvättade bara en gång då. Helt plötsligt så är tvättmedel borta bara. Jag vet tyvärr vart det har tagit vägen också, det är fan att man inte får ha sina saker ifred. Är verkligen en idiot som ger samma människa chans efter chans fast jag vet att "den" snor allt "den" kommer över. Dessutom är jag en än mer idiot som dessutom ser att nåt är på gång när människan är här.
Hur som helst så sudda jag ut människan efter att ha bett henne betala tillbaka lite pengar hon är skyldig mig. Nä, det var hennes svar. 2000 kr ska jag egentligen ha bara sådär som hon lånat mer eller mindre direkt. Sen alla tusenlappar jag slängt ut på allt annat, nä fy fan alltså.
Messade och sa att jag inte ville ha några pengar av henne, avslutade kapitlet kan man säga.
Nä, det kostar alldeles för mycket energi att ha henne omkring benen för att inte tala om allt som hör till när man umgås.

Har kört 4 maskiner tvätt idag på morgonen. Lakan och handdukar. Ska straxt ner och hämta upp det från tumlaren och vika det och lägga in i hyllan sen blir det att bädda rent, that´s nice!

Satan vad jag känner mig oduglig som pappa just nu.......

2 kommentarer:

 1. Hallå där!!
  Fick du några bra bilder på dottern??
  Jag har tittat på mina bilder idag,det var många bra men lika många dåliga.
  Mia

  SvaraRadera
 2. Hej Mia!
  jo då det blev tre kort. Kameran jag hade med la av, batterierna.
  Ska lägga upp dom.

  SvaraRadera

Etiketter