17 april 2011

Söndag.

Händelsen som inträffade här fick ju en fortsättning. Jag pratade med "dirren" om det hela och hon skulle snacka med den andra som var inblandad. Hon frågade mig vad jag ville ha ut ur situationen och jag sa att jag ville veta varför han reagerade som han gjorde och sen vill jag ha en ursäkt. Jag var uppe i varav så jag mer eller mindre krävde ursäkten offentligt. Hon skulle återkomma när hon snackat med personen. Efter ett tag så blev jag hämtat och vi satte oss ner. Det var två personal och vi. Den här personen sitter och är så len i käften i allt det han säger. Jag hade förolämpat honom när jag sa att det där var dagisnivå, det han sysslade med. Han menade på att han har 2 barn, 2 och 3 år gamla, att det var det han reagerade på.....?????? Vad har det med saken att göra??? Det var ju han som sökte bråk, inte hans ungar......man börjar ju fundera om alla flaskorna är kvar i backen. Han sa att jag kunde gett honom en halvtimme efteråt så hade det varit glömt alltihopa????? Nu var det ju så att han hotade att döda mig!!!! Inte alls säger han då. Jag har inte hotat dig, fråga dom som var med säger han då. Ni kanske förstår om jag nu skriver att jag reste mig upp, sa att han borde söka hjälp för det där, sen lämnade jag mötet. Det fanns ett antal personer som hörde vad han sagt. Men jag är inte den som tar in andra för att bevisa att jag säger sanningen. I alla fall, jag kommer inte att en gång till ta ett snack med den här personen, oavsett om han kommer och ber om det. Det finns inga värre krakar som inte står för vad dom framförallt säger. Sen spelar det ingen roll att dom inte är födda här eller inte. Senare så pratar jag med en annan person som säger att "dom tre",(dom är 3 som håller ihop), att om man pratar med dom var för sig så pratas det skit om varandra. Hur jävla sjukt är inte det då? Min inställning är att alla som är här strävar mot att få en bättre miljö, rehabilitering mot droger samt social träning. Alltså finns det då vissa personer som misstolkar det här genom att "ta för sig" av det som är vårat här på hemmet. Häromdagen så försvann kortet till digitalboxen från ett av Tv-rummen. Vanligwen har vi 4 kanaler, men i 2 Tv-rum så finns det 20-talet kanaler. Utan då häromdagen, då det var borta. Kortet hittades, just det....... Vi skulle titta på film i torsdags, så var dvd´n helt plötsligt botra......yes, på samma ställe. Jag bara undrar hur man tänker?? Det är ett jävla gnäll och framför allt "sökandet efter en skyldig" som identifierar dessa människor. Nä, en av dom är rejält vettig faktiskt. Han ska undanhållas från det här. Z är en skitbra intelligent snubbe. Det här är vad jag har att tänka på och framför allt hålla mig undan från en del tankar som tar mig tillbaka till min gamla drogidentitet. Idag är läget bra, men jag stör mig bara genom att se honom,fortfarande tyvärr. Jag fixar det här genom att ta ansvar för mig själv, ingen annan.

4 kommentarer:

 1. Tja jonny. Skitbra att du tar tag i det där. Bråk är bara löjligt oavsett vem det kommer ifrån. Som du själv skriver-dagisnivå, precis vad det är. Vuxen person som tar till löjliga saker måste vara heroinist i botten. Dom har ett barnasinne skitlänge efter att dom lagt av med droger. Förresten, är du säker på att han inte var påverkad?
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 2. Anonym.

  Som om jag skulle skrivit det själv hörru :).

  Som sagt så tar detta ingen energi från mig. Totalt under normalt beteende. En riktigt tönt/fjant/idiot/förstår inte bättre. Om han drogar eller inte rör mig inte, men det var hans drog i alla fall. Ha det.

  SvaraRadera
 3. Hej där. Du var in och snurrade på min blogg och droppade en kommentar.
  Givetvis så är jag nyfiken som få och kan inte låta bli att kika lite på din, nu har jag inte hunnit läsa igenom allt, men ett par dagar här och var har jag hunnit med.

  Tycker mej se en stark personlighet trots allt, och som andra kloka figurer säger "Att skriva sätter ord på vreden man bär inom sig" Jag har skrivit i många år, både i bloggsfären och i annan form. Dels pga det som man kan läsa i min blogg om man orkar gå till början, dels saker som jag inte publicerat online, utan mer i jag form i pappersformat om tidigare liv och gäng levnad, med allt vad det innebär

  Men som sagt var skriv på det är som att käka plåster, skriv för fan allt som du känner, det hjälper. Folk ser det men vad gör det ? Du är absolut inte ensam i världshistorien om att ha eller ha haft problem.
  Vissa personer lämna dumma kommentarer men det är bara att skita i dom har absolut ingen koll på verkligheten. Dom som har koll vet vad det innebär med en liten kommentar nu och då, Kämpa på så ses vi out there !!!

  SvaraRadera
 4. C23!
  Tack, det värmde verkligen. "som att käka plåster". Hur klockren var inte den :)). Jupp, jag tänker inte lägga ner att skriva, jag gjorde det misstaget för ett tag sen, raderade över 700 inlägg. Det ångrar jag idag.

  SvaraRadera

Om mig


Använt droger i 23 år men bestämde mig för att lägga av med det i Januari den 5 2008. Har varit drogfri sedan dess och uppfyllt en del av mina mål. Läs i bloggen.....

Etiketter