30 april 2011

Det blev lite firande igår kan man ju lugnt säga. Var på stamkrogen och träffade människor, käkade pizza och tog några öl. Idag kan jag meddela att jag är bakis så det knakar om det. Har faktiskt aldrig haft den här åkomman förut och jag vill framför allt I N T E ha den igen, brrr.

Så idag blev det pizza-igen!
Det är premiär på VM i ishockey idag. Sverige möter Norge kl.20 så det blir till att glo på den.

Det finns en del personer som uppskattade min hemkomst och som tjatar hela tiden på mig att vi ska festa. Men jag får säga som det är att jag inte tänker byta ut några droger mot att parta istället.
Jag ska ju sätta igång med mitt företag och då blir det totalfokus på det.
Sen måste jag också göra en inventering av mina vänner och ta bort dom som bara utnyttjar och tar en massa energi. Det är få av alla jag har och det är väl tur det.
Jag uppskattar ensamheten mer än jag trodde. Inte den ensamheten man haft från slutet på året. Nej, att bara få vara själv och filosofera är uppiggande och laddar om batterierna.

Jag har antagit en massa nya saker som kräver fokus. Bara det här med att läsa via internet är en utmaning. Jag får använda hjärnan på ett annat sätt, ja, den har jag använt ändå, men inte på rätt så lång tid och inte på det här sättet. Jag tröttnar väldigt fort annars på saker om det inte ger mig något snabbt. Nu känner jag att jag lägger ut texten så då avslutar jag här. Ha en trevlig Valborg på er!

1 kommentar:

Etiketter