24 januari 2010

Jobb imorgon da!

Jajamensan, imorgon ska jag till jobbet och jag har saknat gubbarna faktiskt. Min period av sjukdom verkar vara till ända. Jag har fått penicillin och näsdroppar/-inhalator, men jag har även fått mitt efterlängtade recept mot rökningen.
Japp, det ska till att bli rökfri inom kort, det är i alla fall min avsikt.

Jag börjar se en annan tillvaro i mitt liv också. Träffar en kvinna som jag absolut tycker om att vara tillsammans med. Vi ses rätt ofta och vi delar intressen och åsikter, käkar mat och umgås med hennes barn. Fyller tillvaron med mys och pys och det är jäkligt gött alltså. Det här har pågått ett tag nu och jag har inte velat skriva om det närmare förut. Anledningen är nog inte så svår att förstå om man läst mina första inlägg.
Det är väl lite som om man ska ut och flyga-först ska det iväg, sen uppåt, sen planar det ut. Det ser bra ut hittills, faktiskt riktigt bra måste jag säga.

Det kan bero på massor av saker egentligen. Men jag blev försiktig efter förra "nässlan" och har inte ork till att bränna mig igen.

Jag fick mejl från AF i fredags. Där stod det att dom på HSB var jättenöjda med mig och att dom vill anställa mig från och med den 15:e mars.
Säsongsanställning till att börja med vilket är ca 6 månader antar jag.

Men....

Eftersom jag var så missnöjd för ett tag sedan så började jag forska lite efter andra jobb och det resulterade i att jag fick nys om två.
Det känns lite bra att jag nu kan välja mellan dessa tre jobb och den som kan se till mina "behov" vad gäller inkomst får mig, ha ha ha.

Ganska härlig känsla alltså. Från ett missbruk där jag inte orkade leva längre, till att till och med typ vara attraktiv på arbetsmarknaden, även om jag har ett nystartsbidrag. ATT jag har det säger absolut inte ett smack om hur jag jobbar, det är skönt, skönt som fan också!!!!

Have a nice week all my friends!!!

5 kommentarer:

 1. Positivt inlägg, så trevligt! Alldeles för många bloggare gnäller o gnäller o gnäller.

  Fast man måste inte jubla över måndagar, det måste man inte.

  Hejhopp!

  SvaraRadera
 2. Hey johnny! anti rökpiller... ser fram imot din upplevelse o framgång me dom...sort? biverkningar. fungerar de går jag till doktorn direkt. Gimme gimme info! Kram sara

  SvaraRadera
 3. Hej Sara!
  Det kommer full rapport när jag börjar med dom. Kram!

  SvaraRadera
 4. Lycka till med jobb o kampen mot giftpinnarna.
  MVH Gnagarn

  SvaraRadera

Etiketter