31 december 2009

Nyårsafton.

Jag raderade min förra blogg för en kvinnas skull faktiskt.
Ett möte, en förälskelse, som förstördes av att hon hittade hit.
Jag ångrar verkligen detta. Det visade sig att hon är allt annat än frisk i huvudet. Faktiskt så är det heller inte svårt att dra en jämförelse med aktiva narkomaner, usch!

Hon blev intresserad av mig genom en sajt jag fanns på. En dejtingtjänst, det var hon som kontaktade mig, vi pratade och fann att vi matchade fint.
Första träffen skedde på en pizzeria. Inget planerat utan slumpen spelade in här. Jag kände igen henne nästan direkt, men vi låtsades inte om varandra, hon hade sin kille med och fyra barn.
Kontakten fortsatte med att hon fick mitt mobilnummer. Ett par dagar senare så messade hon mig.
Vi pratade om allt mellan himmel och jord, men mest handlade det om sex. Det som jag blev så totalt överförtjust över var hennes sätt att tala om för mig hur hon verkligen ville ha det. Vi träffades. Hon kom hem till mig.
Herregud alltså, snacka om att jag blev totalt förälskad alltså. Vi höll på att äta upp varandra, men jag ville inte ha sex med henne av olika anledningar, men nog ville jag det alltid.

Hennes charmerande utlandssvenska nockade mig, och jag var övertygad om att hon blivit sänd till mig av nån lycklig stjärna som äntligen tyckte att jag var värd en kvinna som hon. En serbisk stjärna, hon var därifrån nämligen, en lite söt ängel.

Jag minns att jag på facebook skrev att det här var för bra för att vara sant. Och det var det också!!!

Det var massor som inte stämde till slut och hon betedde sig riktigt vidrigt efter att vi hade haft sex. Inte samma dag, juldagen, för då messade hon att hon tyckte mycket om mig. Två dagar senare kom sjuka saker från henne. Att jag manipulerade och ljög. Hon påstod att jag ljugit om vem jag varit?
Inte alls, jag hade bara valt att inte lägga fram mitt tidigare liv, det har inte hon med att göra i nuläget.
Sen berättade hon att hon tänkte gå tillbaka(?) till sitt ex igen, den hon hade så stora problem med då vi pratade i alla fall.
Men ville vi skulle vara vänner hur som helst. Jag sa att det skulle bli svårt för mig att "bara" vara vänner eftersom hon passade alla mina önskningar om hur en kvinna skulle vara i mitt liv. Samtidigt växte det upp mörka orosmoln i min skalle om hon verkligen var den rätta?

Det ordnade hon på alldeles egen hand. Det blev rätt otrevliga mess där jag uppfattade det som om hon var ambivalent inför ett avgörande val i sitt liv. Hon sa att hon hade tänkt och gjort sitt val, fast det varit svårt tolkade jag det som. Hennes svenska gör att det lätt blir missförstånd då grammatiken är hygglig, men inte bra. Detta var hon medveten om. Alltså frågar jag då jag inte fattar. Helt plötsligt blev detta "jobbigt" enligt henne?
Sen blev hon elak och verkligen dum i det hon skrev till mig. Så där slutar historien om ängeln som dök upp i mitt liv för en kort stund i djävulens skrud kan man vinkla det till om man vill.

Oavsett vad som hänt så kan jag inte låta bli att förlåta hennes beteende. I mitt hjärta finns hopp och förståelse i stora mängder om att hon kommer till insikt med att det inte är okey att utsätta andra människor för att själv få sex. Särskilt inte om den som drabbas(jag) verkligen började älska henne för det hon påstod hon stod för. Fy fan säger jag bara.

Jag vet inte om hon kommer att läsa det här, troligtvis gör hon det....

2 kommentarer:

  1. Det var då för väl att du upptäckte det så fort, och inte hann bli mer insyltad. Strongt gjort av dej!

    SvaraRadera

Etiketter