01 mars 2013

Verkligheten sprack.

Ja, det blev 2 fel för mycket på teoriprovet. Självuppfyllande profetia kan jag ju säga. Jag hoppades att det jag läst var tillräckligt men när jag satt där framför datorn så infann sig verkligheten direkt. Frågorna var inte mycket lika dom jag gjort på nätet och som jag ser det så var det riktigt störande. Fick chansa på många frågor och det ger ju inget bra resultat bara för jag kände mig så säker. Nä, jag får allt ta och göra om och göra bättre. På måndag ska jag köra och där är jag självsäker så det blir samma resultat, att jag kuggar. Det värsta är ju att det kostar så förbannat mycket, 1125 kr varje gång och pengar har jag ju inte i överflöd.

Idag kommer mitt besök från Norrköping hit och det ska för det första bli roligt att få se henne igen. Har ju varit helt förälskad i henne för några år sedan men som inte finns längre. Vi kan ha roligt då vi ses och det ska vi också ha.
Det är många kvinnor som figurerar i mitt liv för stunden och det är asbra att det är så. Förvirrande också för.....ja, jag vet inte.
Lajter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Etiketter