Så här går det för mig.....

Det var inga som helst problem att sluta med knarket. Jag som gick och väntade på det här "suget" som ALLA säger ska infinna sig???
Dagarna gick åt till att "känna efter" när det skulle vara dags för återfall och ännu ett i raden av alla  misslyckanden som jag samlat ihop.
Men inget hände så jag tvingade mig till att försöka tänka på annat som gav mig nån slags tillfredsställelse. Lösningen var att jag hade en hund att ta hand om till en början. Men det ändrade sig till att bli 2 ganska snabbt. Min "vän" hade erbjudit sig att låta mig flytta hem till dom, så jag skulle slippa ensamheten. 
Eller, han mer eller mindre krävde det och jag hade absolut inget mot det. Sagt och gjort, nu blev jag Linköpings bo istället. Tanken var att han då skulle ha hundvakt då han jobbade i en annan stad som erfaren missbrukare som lagt av helt själv, fast på ett hem. Det är mindre viktigt.

Tiden knallade på och jag började känna lite glädje. Glädje över att jag började må så bra, men även att humöret började vända också. Visst, jag kvävde en hel del ilska då jag var tvungen att anpassa mig som en gäst, det var ju nytt för mig. Men jag bugade och diskade och städade så jag höll på att spy på skiten.
Det finns massor mer att skriva om den här "vännen", om hur han vände på en femöring och påstod att jag snott pengar för dom??
Hur eller hur så packade jag en väska och gav mig därifrån innan jag gjorde nåt dumt.

Det blev till att ta in på hotell Östergyllen dagen innan påskafton. Kontaktade sociala jouren och dom kunde inte gör nåt för mig. Jag hade ju pengar så jag skulle ta in på Östergyllen enligt dom. Så gjorde jag alltså, pengarna räckte till lite mer än en vecka.
Men jag var på socialen precis hela tiden och till slut hamnade jag där jag absolut inte ville hamna. Stallgården, ett missbruks boende. Första förslaget var Glyttinge camping!!
Exakt lika illa båda ställena för en som inte längre pundar. Däremot ett ypperligt tillfälle att börja igen!!!
Livet är verkligen oförutsägbart!
Nu helt plötsligt så har jag flyttat till Örebro. Är medlem i Fotänhuset i Örebro. Har flaggat för att jag vill in i styrelsen på RSMH. Det senare blir inte förrän nästa år på årsmötet, om det alls blir av.
Har fixat lägenhet på rekordtid tack vare min vän som har föräldrar som hade en lägenhet till uthyrning. 
Återkommer om mer om ett tag!

2011-11-03
Tiden bara rusar iväg för mig och det är ju både bra och dåligt. Senaste året har gått jävligt fort och det är snart jul igen.
Men det händer massor av bra saker nästan hela tiden. Jag har funnit en annan stad att utforska, Örebro.
Hittat min kusin som jag inte pratat med på 10-20 år på ett väldigt konstigt sätt fast det var via facebook.
Jag satt en dag och letade efter henne men kunde inte finna henne på facebook. Hittade på nåt annat efter ett tag och satte mig igen 1,2,3 timmar senare och hade då en vänförfrågan som jag klickade på. Min KUSIN som jag satt och letade efter samma dag. Alltså något skumt är det ju?
Knappast att det var slumpen, eller en förbannat otroligt tur-Never!!

Vi pratades vid om gamla tider med respektive familjer och kom väl fram till att det såg förjävligt ut i våran släkt och hur vi egentligen betedde oss. Inget onaturligt, det finns dom haft det värre om det är jag helt övertygad om. Samma slutsats hade vi---Vi gör nåt åt det.
Så det gjorde vi. Jag kom upp till Örebro och vi träffades. Det var som om vi aldrig varit ifrån varandra. Vi snackar mer än 10 år utan minsta kontakt och sen hux flux så ses vi och det är........mystiskt egentligen. Blod är ju tjockare än vatten sägs det ju och det märktes här.
Jag minns att jag hade det jobbigt som fan omkring denna tidpunkt så valet att åka dit var aldrig några problem.
Ni kan ju själva förstå att det började surras inom släkten och om vad jag var ute efter, för det fanns ju inget annat alternativ för dom. 
Efter ett tag fick jag höra att några trodde vi var tillsammans????
Nää, inget bra sånt där. 

Nu är hon singel igen med två katter. Vi har lyckats med att vara trevliga mot varandra hela tiden och hon säger att jag är den bästa sambo´n hon någonsin har haft vilket jag tycker är ett tecken. Hon är inget dåligt samboämne heller för den som är intresserad.
Lejter people!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Etiketter