04 mars 2013

Som jag skrev tidigare....

...kuggade som bara fan på körningen. Det var fel hit och dit och jag tog genväg i rondeller, alltså var över i fel fil typ med halva bilen fast det inte kom nån i andra filen. Jag fattar varför.
Sen va det avfart från motorväg där jag saktade in innan avfarten, det skulle jag inte göra???
Eco driving skulle jag läsa på om. Mitt körsätt var inte ekonomiskt enligt henne.
Ja, plus en annat också. Som jag skrev tidigare så kände jag på mig det här. Under körningen så frågade jag om hon kuggat nån idag?
Fick jag inget svar på.....inte förrän vi var tillbaka och det var då jag som blev kuggad tydligen.
Bara att ta nya tag alltså men jag hoppades att jag skulle fixa detta för mina pengar har ju ett bäst före datum så att säga.
Idag tänker jag supa till det och dränka mina sorger för på onsdag ska jag ha datakursen tillsammans med en handledare från huset.

Mitt besök från Norrköping är kvar och vi har det riktigt trevligt måste jag säga. Hon kommer bli kvar ett tag till och ingen är gladare än jag för det. Det är så fantastiskt underbart att både somna och vakna jämter en kvinna jag tycker om och det är så pass att det går före att ha sex.
Att ligga där och titta på hennes ansikte då hon sover är så fint. Att vakna och göra frukost till henne känns så naturligt. Allt finns där utom att jag blir kär. Jag skulle behandla alla kvinnor exakt likadant som vaknar bredvid mig och jag tror det finns några som kan bekräfta det också. Vi har roligt M och jag. Hon ångrar att hon behandlat mig så illa och jag kan förstå det, men inte acceptera för det var vidrigt beteende från henne. Den dagen jag förlåter och accepterar då får hon mitt hjärta för trots allt så älskar jag henne. Men hon har en lång väg att gå tyvärr.
Lajter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Etiketter